Una unitat pensada per a la persona!!

HISTORIA

La residència compta, des de 1997, amb una unitat destinada a l'atenció de persones que desenvolupen algun tipus de demència.


Sala d'estar de la unitat d'Alzheimer

 

L'ingrés a la unitat es produeix en el moment que en la persona apareixen dificultats rellevants per a la seva l'autonomia personal i s'eleven els riscos per a la pròpia integritat del resident.

El funcionament d'aquest espai es basa en mantenir i preservar el major temps possible totes aquelles habilitats i capacitats de la persona, a fi i efecte d'enlentir els efectes propis de la malaltia d'Alzheimer.

Per tal motiu el nostre equip de professionals se centra en la intervenció des de la individualitat de la persona, donant suport en totes les àrees afectades i treballant per mantenir les que resten.

Per tal d'aconseguir un treball individual i global el nostre equip es basa en el model interdisciplinar, el qual tots els professionals exposen i decideixen conjuntament sobre la intervenció en cada cas.


ALTRES ACTIVITATS

L'experiència adquirida en el camp de l'Alzheimer ens ha permès elaborar el llibre:

Equip interdisciplinar de la RESIDÈNCIA SANT FRANCESC.

L'ALZHEIMER, Parlem-ne. Edita PRINTING SÚRIA SL. SETEMBRE DE 1999.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE L'OBRA SOCIAL DE CAIXA DE MANRESA

 

La residència Sant Francesc ha estat també la promotora de la Fundació Sant Francesc, entitat compromesa en desenvolupar i donar suport en els aspectes que envolten la malaltia d'Alzheimer.

 

 


Recidència Sant Francesc
Cami de Juncadella s/n
08251-Santpedor (Barcelona)
Tel. 93 832 04 52 Fax. 93 827 21 47
e-mail:
residencia@santfrancesc.com